Инстинктивно през топлите месеци се стремим да прекарваме повече време навън. Без съмнение слънчевите и дълги дни създават прекрасна обстановка, но носят и своите негативи.

Прекомерно силното слънце през деня прави любимите ни тераси и градини необитаеми, а насекомите и най-вече комарите пречат на почивката вечер. Дъждът, вяртъра и праха също могат да развалят приятните моменти навън.

За щастие има редица възможности, които не само ни предпазват от атмосферните влияния, но дори е възможно да разширят обитаемите площи на дома или работното ни място.

  1. На първо място ще поставим така популярните сенници. Не случайно можете да ги видите навсякъде. Разнообразните им модели, начини за управление и красиви десени ги правят подходящи за всяка тераса, прозорец и градина. Тяхната основна функция е да предпазват от силно слънце. За това и платовете им са с 99% UV защита. Това означава, че не просто правят сянка, но и действително защитават вас и вещите ви от вредните лъчения. Разгледайте моделите, които предлагаме тук.
  2. Любимите ни външни щори. Само една от многото им функции е слънцезащитата, но тя е значителна. Ако в дома или офиса Ви има помещение, което е изцяло изложено на слънце знаете, че вътре може да стане непоносимо горещо. Е, външните щори засенчват частично или напълно и допринасят съществено за регулирането на вътрешната температура. Запознайте се и с другите им предимства тук.
  3. Вътрешните щори са очевидно решение за засенчване. Най-хубавото е, че можем да ви предложим много различни модели, всеки със своите вариации на цветове и видове управление. Разгледайте предложенията ни тук.
  4. Перлата в короната на продуктите за засенчване са перголите. Те са метални конструкции тип “подвижен покрив”. Позволяват ви да прецените колко слънчева светлина да пропускат, могат да бъдат остъклени и така на практива оформят изцяло ново помещение в дома ви. Огромната преднина, която имат пред всички други продукти за засенчване се дължи на факта, че те са подходящи и за предпазване от дъжд и снеговалежи. Прочетете за другите предимства и приложения на перголите тук.
  5. Да не забравяме и комарниците. Те са незаменими през топлите месци и са задължителен аксесоар за всяко остъкляване. Тук сме описали различните модели и техните специфики.
  6. Клиентите ни често подценяват важността на остъкляването. Подходящите стъкла отблъскват вредните UV лъчи и съдействат за регулирането на топлината в помещенията. Тук сме разказали повече за стъклата 4 сезона.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Cart

Back to Top