КОИ СМЕ НИЕ

"Качество и прецизност" са основните принципи, които ни ръководят. Предлагаме ви най-висококачествени продукти, прецизен монтаж и обслужване, съобразено с индивидуалните нужди на всеки клиент.

about-us-arrow-one
about-us-image-one

НАШАТА ИСТОРИЯ

about-us-image-two
about-us-circle

Дейността ни започва през 2005 година с един офис и скромна работилница в град Несебър. С труд и постоянство станахме разпознаваеми в района и така отворихме своя втори офис през 2007. Следващите няколко години разраснахме портфолиото си, увеличихме екипа си и вече бяхме натрупали стотици доволни клиенти, много от които и постоянни. Така през 2017 сбъднахме мечтата си и открихме собствената си производствена база в село Равда. Наред с нея отвори врати и третият ни шоурум. Днес обхвата на работа ни е по-голям от всякога и поемаме ангажименти в цялата страна. Разполагаме с 4 шоурума, а списъкът ни с продукти и услуги нараства.
С гордост можем да кажем, че вярата и доверието на нашите клиенти са двигателната сила зад всичко, което правим!

КАКВО НИ ОТЛИЧАВА

about-us-image-two
about-us-circle

  • Лидери на местния пазар, с 20-годишен опит в индустрията, ние работим директно с нашите крайни клиенти, като разпознаваме техните нужди и им предоставяме най-подходящите решения в различни ценови диапазони.
  • Разширената ни офис мрежа ни позволява да бъдем винаги близо до Вас, за да представим на живо нашите продукти и да Ви консултираме относно избора ви.
  • Оставаме на разположение на клиентите си и след монтажа на поръчката, готови да помогнем при нужда от допълнителни услуги или въпроси.
  • Работим само с доказани производители и не правим компромис с качеството на продуктите, които предлагаме.
  • Горди сме с името и репутацията, които сме изградили през последните две десетилетия, и винаги заставаме зад работата си с отговорност и професионализъм.

КАКВО ДА ОЧАКВАТЕ

about-us-image-four
about-us-circle

  • Подробна консултация в някой от нашите шоуруми. Ще имате възможност да придобиете представа за вида на изделието, както и да получите подробна консултация от нашите сътрудници. На този етап можете да получите относителна ценова оферта.
  • Наш специалист ще ви посети за да снеме точни размери и да направи техническа консултация на място. След това ще можем да предоставим и окончателна оферта.
  • Когато заявите поръчката си, ще получите пълен набор от документи, които описват всички параметри и условия.
  • Следва доставка и монтаж на избраните от вас изделия. Нашите сътрудници ще ви информират за деня и часа предварително.
  • Накрая получавате пълна гаранция от 2 години за всички продукти... а ние оставаме на разположение и близо до вас.