Остъкляване на заведение с 5 канално плъзгане

Плъзгащите безпрофилни системи са идеални за тераси и градини, тъй като, когато крилата им са отворени, те се подреждат едно зад друго, създавайки широк светъл отвор, през който може да се преминава свободно, без да се нарушава гледката.

Когато са затворени, тези системи ефективно защитават пространството от шум, дъжд, вятър и замърсяване, създавайки комфортна и уютна среда.

Препоръчваме тези системи на клиентите, които търсят решение за сезонните си търговски обекти. При хладно време, те могат да държат системата затворена, създавайки уютно вътрешно помещение, а в топлите дни стъклата могат да се прибират едно зад друго, като така се обединява външната и вътрешната търговска площ, предоставяйки повече пространство и комфорт за клиентите.

На снимките виждате сезонно заведение, с 5-канална плъзгаща система. Клиентите ни предпочетоха този вариант заради неговата дискретност, лекота и лесно управление. Системата обикновено стои отворена, но при нужда крилата се затварят за секунди, осигурявайки защита от вятър и дъжд.

Прочетете повече за 5 каналното плъзгане и неговите приложения тук.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Cart

Back to Top